7 juni, 2021

Viktig information om distribution och telefonsvarare

Under förra veckan skickade vi ut information till många av er angående kommande stora distributionsomläggning. Har du kikat i din mejlbox om detta innebär några leveransändringar för dig?

Denna distributionsomläggning innebär att tidningarna från och med 5 juni kommer att tryckas tidigare på kvällen, vilket i sin tur betyder att de kommer köras ut tidigare.

För dig innebär omläggningen att dina huvudtidningar och magasin kommer köras ut mellan 01.00-9.00 på morgonen, vilket gör att du alltid kommer kunna komma ut i tid och sälja!

Då dina tidningar från och med 5 juni körs ut såpass mycket tidigare kommer telefonsvararen där du kan lyssna av förseningar tas bort, i och med att arbetstider för personal och trycktider ändras.

30 maj är därför sista dagen då du kan lyssna av telefonsvararen (031-725 90 80). Därefter kan du kontakta oss via mejl om något skulle bli fel under din försäljningshelg, så svarar vi så fort som möjligt på måndagar!

Om du är osäker på var dina tidningar kommer att levereras, tveka inte att höra av dig till oss!

Om du har frågor angående distributionsomläggningen, hör av dig så hjälper vi dig!

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16
Telefon:
031-7259241 
031-7259242
031-7259243

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram