2 mars, 2021

Våra fantastiska säljare

Här kan Ni läsa om några av våra duktiga säljare som jobbar hos oss och som vill dela med sig av tips och erfarenheter.

Vi är så imponerade av alla Er alla och är så glada över att just Ni ser till att folk runt om i Sverige får nyheterna direkt till dörren. Ni är bäst!

Diyar och Media Bashturk, 13 år & 12 år

Syskonen Diyar och Media säljer tidningar i Bjärnum.
I december firade de sex månader hos oss på Tidningsförsäljningen. Syskonen är två superduktiga säljare som är engagerade och bryr sig om sin försäljning.
Vi har frågat Diyar och Media vad de tycker om att vara säljare hos oss, nedan kan ni läsa lite mer om syskonen:

De började sälja tidningar hos oss efter att en kompis tipsade dem om jobbet.

I början tyckte syskonen att det var svårt att hitta kunder men nu, ett halvår senare, har syskonen hittat sina fasta kunder och vet vilka hus de ska besöka. Detta gör att de nu har en stabil och bra kundkrets, så bra!

Diyar och Media uttrycker att det roligaste med att sälja tidningar är alla snälla kunder som alltid är vänliga och trevliga. Ibland får syskonen även dricks vilket de uppskattar.

Deras bästa säljtips är att alltid vara snäll och respektfull till kunderna, då är kunderna snälla tillbaka!

Syskonen skulle rekommendera andra att bli säljare och ger Tidningsförsäljningen 5/5 i betyg!

Oliver Åhsberg, 13 år

Oliver säljer tidningar på Donsö. I mars firade han 1 år hos oss på Tidningsförsäljningen. Oliver är superduktig säljare som sprider glädje ute på ön med sin försäljning.
Vi har frågat Oliver hur han tycker det är att vara säljare hos oss, nedan kan ni läsa lite mer om Oliver:

Oliver hittade oss då han fick ett brev hemskickat med information om hur man anmälde sig till att bli säljare.

I början tyckte han det var svårast att hitta köpare, då han inte hade sina fasta kunder från start. Nu ett år senare har Oliver hittat sina fasta kunder och vet vilka hus han ska besöka varje söndag.

Oliver uttrycker att det roligaste med att sälja tidningar är följande: "Att få tjäna sina egna pengar och kunna köpa saker man själv sparat ihop till tack vare lönen."

Hans bästa säljtips är att möta sina kunder med ett leende och gott humör. Oliver påpekar även att det är en fördel om man är hos dem tidigt, innan de drar igång med andra ärenden och inte längre är nåbara för försäljning.

Oliver skulle rekommendera andra att bli säljare och ger Tidningsförsäljningen 5/5 i betyg!

Agnes Smith, 13 år

Agnes är en av våra duktiga säljare i Nossebro. Hon har jobbat hos oss på Tidningsförsäljningen i drygt ett år, vilket vi är så glada för. Agnes är en lojal och flitig säljare som sköter sin försäljning galant!

Vi har frågat Agnes hur hon tycker att det är att vara säljare, nedan kan ni läsa lite mer om Agnes!

Agnes började sälja tidningar då hennes två systrar tidigare har varit säljare hos oss. I början tyckte Agnes att det var svårt att hitta kunder. Efter ett tag lyckades hon hitta sin kundkrets och tycker nu att kundkontakten är ett av det roligaste med jobbet, då alla kunder är så snälla enligt Agnes!

Agnes bästa tips till andra och nya säljare är att våga knacka på nya dörrar varje gång. Hon tipsar även om att återkomma till de som inte handlar regelbundet. Bra tips! Agnes skulle rekommendera jobbet som säljare och ger Tidningsförsäljningen 4/5 i betyg!

Hampus Åhsman, 13 år

Hampus är en av våra fantastiska säljare i Skärhamn. Han har jobbat som säljare i drygt ett år och har nyligen köpt en egen el-scooter för pengarna han tjänat ihop. Hampus är en duktig och engagerad säljare, som alltid rapporterar i tid och sköter sitt arbetet toppen!

Vi har frågat Hampus hur han tycker att det är att vara säljare, nedan kan ni läsa lite mer om Hampus!

Hampus började sälja tidningar efter att han hittade vår hemsida och tyckte det verkade som ett roligt extra jobb. I början var det svårt att hitta kunder, men efter ett tag hittade Hampus sina trogna köpare och nu vet han exakt vilka hus han ska besöka varje helg.

Det bästa och roligaste med att vara Tidningsförsäljare tycker Hampus är att skapa relationer med sina kunder, träffa dem och vara social. Han tycker också såklart om att tjäna pengar som man sen kan använda till något annat roligt. Vilket Hampus gjorde när han köpte sin el-scooter. Superkul och bra idé tycker vi!

Hampus bästa tips till andra och nya säljare är att alltid vara trevlig och glad. Hampus skulle rekommendera jobbet som säljare och ger Tidningsförsäljningen 4/5 i betyg!

Agnes Lundgren, 14 år

Agnes är en av våra säljare i Smygehamn. Hon firar 1 år som säljare hos oss på Tidningsförsäljningen. Agnes är en otroligt duktig och engagerad säljare, som sköter sin försäljning superbra!
Vi har frågat Agnes hur hon tycker det är att vara säljare hos oss, nedan kan ni läsa lite mer om Agnes:

Agnes började som tidningsförsäljare när hon tog över efter sin syster för 1 år sedan.

I början tyckte hon det var svårast att hitta köpare, då hon inte hade sina fasta kunder från start.

Agnes tycker att det roligaste med att vara Tidningsförsäljare är att träffa människor. "Många av mina kunder är äldre och de tycker det är roligt när jag kommer. Vi står ofta och pratar en stund. Vissa lär man känna lite bättre, och några av mina stamkunder fick jag till och med julklapp av."

Agnes är en rutinerad säljare med hög upplaga. Hennes bästa säljtips är att alltid komma ut tidigt och cykla samma runda så att man kommer till sina kunder ungefär samma tid varje vecka. Hon påpekar även att det är viktigt att vara tydlig med sina kunder om man inte kommer sälja vid något tillfälle. Själv brukar Agnes sätta en lapp på tidningens framsida helgen innan hon ska vara ledig, på så viss meddelar hon kunderna i god tid om nästkommande helg.

Agnes skulle rekommendera andra att bli säljare och ger Tidningsförsäljningen 5/5 i betyg!

Oliwer Nyrén, 13 år

oliwer

Oliwer är en av våra säljare i Lindome.
Han har jobbat som säljare hos oss på Tidningsförsäljningen i lite mer än ett år. Oliwer är en duktig säljare som kämpar på med sin försäljning. Han är engagerad, flitig och missar aldrig ett försäljningstillfälle. Oliwer säljer både lördagar och söndagar och tackar inte nej till extra försäljningstillfällen.
Vi har frågat Oliwer hur han tycker att det är att vara säljare, nedan kan ni läsa lite mer om Oliwer.

Oliwer hittade oss då han fick ett brev hemskickat med information om hur man anmälde sig till att bli säljare.

I början tyckte Oliwer att det var svårt att hitta kunder och komma ihåg vilka som ville köpa. Efter ett tag lyckades Oliwer hitta sin kundkrets och tycker nu att kundkontakten är ett av det roligaste med jobbet, förutom att tjäna pengar såklart!

Oliwers bästa tips till andra säljare är att knacka på några extra hus varje helg och inte ge upp. "Om du har en enstaka tidning kvar så ge inte upp utan ge allt för att sälja slut".

Oliwer skulle rekommendera jobbet och ger Tidningsförsäljningen 5/5 i betyg!Malte Ljungkull, 13 år

Malte är en av våra säljare i Kungsbacka. Han har nu jobbat
som säljare hos oss på Tidningsförsäljningen i drygt ett år. Malte är en engagerad säljare som bryr sig om sin försäljning. Han är flitig och rapporterar alltid i tid, väldigt bra!
Vi har frågat Malte hur han tycker att det är att vara säljare, nedan kan ni läsa lite mer om Malte!

Malte började sälja tidningar då hans syster tidigare sålt GT och han tyckte det verkade som ett lönsamt jobb.

Malte tyckte att det svåraste när han började som Tidningsförsäljare var att komma upp tidigt och i alla väder, men det vänjer man sig vid snabbt!

Det bästa och roligaste med att vara Tidningsförsäljare tycker Malte är att skapa relationer med sina kunder, träffa dem och vara social. Han tycker också att man tjänar bra med pengar som man kan använda till något annat roligt sen, väldigt kul!

Maltes bästa tips till andra och nya säljare är att alltid vara trevlig, "man kan alltid fråga hur kunden mår till exempel". Sen tycker han det är viktigt att inte börja sälja för sent på förmiddagen!

Malte skulle rekommendera jobbet som säljare och ger Tidningsförsäljningen 5/5 i betyg!


Lukas Lindgren, 17 år

Lukas är en av våra säljare i Tanumshede. Han började som säljare redan 2016 och sålde till och med våren 2019, gjorde då en kort paus men började igen hösten 2019 och har nu sålt ett helt år till, heja Lukas! Lukas är en duktig säljare som kämpar på med sin försäljning. Han är engagerad, flitig och rapporterar alltid i tid.
Vi har frågat Lukas hur han tycker att det är att vara säljare, nedan kan ni läsa lite mer om Lukas.

Lukas hittade Tidningsförsäljningen då hans mamma tipsade om att man kunde sälja tidningar. Han anmälde sig då via vår hemsida och fick ett erbjudande hem av en av våra säljledare.

Lukas tycker att försäljningen gick bra redan från början och upplevde inte att det var så svårt att sälja.

Lukas är nöjd med att vara säljare, han tycker att jobbet är väldigt bra och hans bästa tips till andra eller nya säljare är att alltid vara glad- för det kommer man långt med!

Lukas skulle rekommendera jobbet som säljare och ger därför Tidningsförsäljningen 5/5!

Herman Klacker, 14 år

Herman är en av våra säljare i Onsala. I oktober firade han 1 år hos oss på Tidningsförsäljningen. Herman är en duktig och engagerad säljare, som alltid rapporterar i tid och sköter arbetet toppen!
Vi har frågat Herman hur han tycker det är att vara säljare hos oss, nedan kan ni läsa lite mer om Herman:

Herman hittade oss då han fick ett brev hemskickat med information om hur man anmälde sig till att bli säljare.

I början tyckte han det var svårast att hitta köpare, då han inte hade sina fasta kunder från start.

Herman tycker att det roligaste med att vara Tidningsförsäljare är att träffa nya människor och samtidigt få tjäna enkla pengar.

Herman skulle rekommendera andra att bli säljare och ger Tidningsförsäljningen 4/5 i betyg!

Benjamin Billgren, 14 år

Benjamin är en av våra duktiga säljare i Svedala. I oktober firade han 1 år hos oss på Tidningsförsäljningen, så kul! Benjamin är en flitig och engagerad säljare som sköter sin försäljning superbra!

Vi har frågat Benjamin hur han tycker att det är att vara säljare för Kvällsposten, nedan kan ni läsa mer om Benjamin:

Benjamin hittade Tidningsförsäljningen då hans kompis också var säljare hos oss. Genom sin kompis fick han sen vår mejladress och ansökte om jobbet som säljare. Det är vi väldigt glada för!

I början tyckte Benjamin att det svåraste var att hitta kunder, innan han hittade sin kundkrets blev det därför mycket omvägar med cykeln innan han hann runt till alla.

Det roligaste med att vara Tidningsförsäljare tycker Benjamin är att han nu har en stabil kundkrets som han varje helg säljer till. Nu behöver han därför inte längre cykla så långt!

Benjamin skulle rekommendera andra att bli säljare och ger Tidningsförsäljningen 4/5 i betyg.

Noah Brännström, 14 år

Noah är en av våra duktiga säljare i Vårgårda.
I oktober firade Noah 1 år hos oss på Tidningsförsäljningen, vilket vi är så glada för. Noah är en lojal och flitig säljare som sköter sin försäljning galant!

Vi har frågat Noah hur han tycker det är att vara Tidningsförsäljare för GT, nedan kan ni läsa mer om Noah:

Noah hittade Tidningsförsäljningen genom sin kompis som tidigare varit säljare hos oss. Det slutade faktiskt så att Noah tog över sin kompis distrikt.

Noah tycker att det svåraste med att vara säljare är att gå upp tidigt, kanske är det många som kan känna igen sig innan man vänjer sig!

Noah tycker att det roligaste är att man får tjäna sina egna pengar och ta eget ansvar.

Noahs bästa tips till andra säljare är att man alltid ska vara trevlig och artig mot sina kunder, och vi håller med det är det viktigaste av allt!

Noah skulle rekommendera andra att bli säljare och ger Tidningsförsäljningen 4/5 i betyg!

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16

Telefon:
031-7259242
031-7259243

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram