Säljpremier & tävlingar

Säljslut-tävling 1-2 februari, sista anmälningsdag är fredag 7 februari, 2020.

Säljpremier & tävlingar

Dags för Säljslut-tävling 1-2 februari,

sista anmälningsdag är fredag 7 februari 2020.

Sälj tidningar för fina premier

Vi är väldigt glada över att just Du har börjat sälja tidningar! Som tack det fina arbeta du gör, skickar vi fina premier till dig automatiskt efter 1 månad, 2 månader, 6 månader och efter 1 år. Du behöver alltså inte beställa dina premier. Det här är bara början på din karriär. Många försäljare jobbar i flera år och bygger upp ett eget starkt kunddistrikt.

Bonuspremien gäller endast så länge man är aktiv säljare. Längre ledighet räknas inte som aktiv säljtid.

1 månad- Brons

När du sålt en månad får du erbjudande via mejl om en t-shirt och en svart ryggsäck med smarta fack som passar utmärkt till din försäljningsrunda. Den svarta ryggsäcken levereras sedan med din nästa tidningsleverans.

2 månader- Silver

När du sålt i två månader blir du erbjuden 2 Biobiljetter eller 2 Stadium presentkort á 100 kr. Vi frågar alltid vilket alternativ du helst önskar innan vi skickar ut dem till dig.

6 månader- Guld

När du sålt 6 månader får du ett ”Dags för bonus”-mejl av oss. Vi ber dig då svara på mejlet med säljarnummer och önskad storlek, så postar vi en svart hoodtröja till dig.

1 år- Diamant

När du sålt ett år får du ett ”1-års present”-mejl av oss. Vi ber dig då svara på mejlet med säljarnummer och önskad storlek, så postar vi en svart jacka till dig.

Värva en kompis

Känner du någon som du tror vill tjäna extrapengar och som passar som säljare? Någon som uppskattar ett spännande jobb? Då ska du inte tveka att fylla i formuläret nedan!

Du som redan säljer GT/Expressen/Kvällsposten vet att det är ett bra sätt att tjäna pengar. Har Du en kompis eller ett syskon som också vill sälja tidningar? Fyll i formuläret här nedan så skickar vi 2 biobiljetter eller 2 Stadiumcheckar till dig som tack för hjälpen! (Du får biobiljetterna eller Stadiumcheckarna så fort din kompis/syskon betalat sin första faktura).

För att värva en kompis följ länken nedan: 

https://forms.gle/6dBGMovxX96HTugJ9

Har du inte börjat sälja tidningar ännu?
Börja sälja tidningar idag!

 • Anmäl ditt intresse för att börja sälja tidningar
  Om dina personuppgifter

  Vi behandlar endast dina personuppgifter som du lämnar i formuläret ovan för att kunna skicka ut erbjudande om säljavtal till dig.
  Om du inte skriver på ett säljavtal med oss raderar vi dina uppgifter inom 3 månader.
  När ett avtal upprättats behandlar vi dina personuppgifter för att uppfylla det avtal som upprättats.
  Kontakta expsaljare@expressen.se om du har ytterligare frågor om dina personuppgifter.