PÅSKTÄVLING

Tävlingsvillkor:

Du måste sälja minst 10 stycken huvudtidningar + minst 1 magasin per tillfälle.

Säljer du minst 10 huvudtidningar + minst 1 magasin vinner du biobiljetter.
OBS! du kan vinna max 2 st under hela Påskhelgen.

Om du uppfyller ovan krav ALLA dina ordinarie dagar (som stod i ditt brev) är du även med i utlottningen av finare priser.

Du måste anmäla dig till tävlingen, senast söndagen 24 april, 23.59 via länk nedan. 


Anmäl dig till tävlingen här

Bonustrappa

Som säljare hos oss får du bonus beroende på hur länge du arbetar som säljare.

BRONS
1 MÅNAD

När du arbetat som säljare hos oss i 1 månad belönas du med en svart ryggsäck med smarta fack som passar utmärkt till din försäljningsrunda. Denna levereras tillsammans med dina tidningar. 

SILVER
2 MÅNADER

När du arbetat som säljare i 2 månader får du din första premie. Du får två stycken presentkort. Din säljledare kontaktar dig när det är dags och frågar vad du önskar.

GULD
6 MÅNADER

När du arbetat som säljare i 6 månader får du ett "dags för bonus-mejl" av oss. Vi ber dig då svara på mejlet med säljarnummer och önskad storlek, så postar vi en hoodtröja till dig.

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16

Telefon:
031-7259242
031-7259243

suninboxrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram