28 oktober, 2021

Stort tack för Ert tålamod

I början av denna sommaren gjorde vi den största distributionsomläggningen någonsin i tidningens historia.

Detta innebar att tidningarna började tryckas tidigare på kvällen och levereras tidigt på morgonen med nya utbärgningsbolag, vilket i sin tur ledde till att många av er fick nya rutiner för tidningsleveranser.

Vi vet att vissa av er blev drabbade av omläggningen i form av leveransfel och det har tagit lite tid för de nya utbärgningsbolagen att få rutin på utkörning av tidningar till alla er säljare.

Vi är ledsna över det eventuella trasslet och så tacksamma över det tålamodet ni visat oss under sommaren, samtidigt som ni fortsatt gjort ett superbra jobb.
NI ÄR OTROLIGA!

Vi vill visa vår uppskattning för ert tålamod och har därför beslutat att ge alla säljare som arbetade någon gång under juni-augusti, när vi hade som högst frekvens av fel, 50% provision på huvudtidningen, kommande helg 30-31 oktober.

  • Detta är inlagt i våra system för de säljare det gäller
    - så om du är berättigad till ökad provision under kommande helg så kommer du se i appen när du registrerar dina returer hur mycket du nu istället ska lägga undan till fakturan.
  • Obs! 50% provision gäller endast en helg och endast huvudtidningen.

Är du berättigad till denna provision har du fått ett mejl med information, vänligen se efter där för mer information.

Om du har några frågor- tveka inte att höra av er till oss på expsaljare@expressen.se

Tusen tack igen och hoppas att ni blir glada för denna lilla uppskattning!

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16
Telefon:
031-7259241 
031-7259242
031-7259243

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram