Sommarjobb Skåne & Blekinge 2018

Nu börjar det bli dags att söka sommarjobb till sommaren 2018.

Hos Expressen kan du sälja tidningarna Expressen, GT eller Kvällsposten i det område där du bor, antingen som extrajobb under terminerna eller under sommaren som sommarjobb. Vid sidan av tidningarna säljer du också magasinen Leva & Bo (lördagar) och Söndag (söndagar). Tidningsmarknaden är fortfarande stor och det är många som uppskattar att få köpa tidningar & magasin direkt vid dörren!

Tjäna egna pengar

Att sälja tidningar är ett jättebra jobb för dig som vill tjäna egna pengar. Du får provision på de tidningar och magasin du säljer och behöver inte betala något för det du inte säljer. Den lön du får beror därför på hur många tidningar du säljer. Eventuell dricks från kunderna får du självklart behålla själv.

Jobberfarenhet till ditt CV

Flera tusen ungdomar har börjat sina karriärer som ungdomsförsäljare hos Expressen/GT/Kvällsposten. Det är en bra arbetslivserfarenhet att ha med på sitt CV då det bland annat innebär eget ansvar, kundkontakt samt försäljning. Många hör av sig till oss för att få arbetsintyg inför framtida jobb, vilket vi gärna ställer upp med.

Vart finns vi?

Marknaden är uppdelad i olika säljdistrikt och det finns möjlighet att sälja tidningar i hela Skåne & Blekinge. Om man vill sälja på olika distrikt under terminerna och sommaren så går det bra, så länge distrikten är lediga.

Så funkar det

Tidningsförsäljningen pågår under helger och du får välja om du vill sälja under både lördagar & söndagar eller bara en av dagarna. Under sommarlovet kan du få möjlighet att sälja under flera dagar. För att kunna sälja tidningar vill vi gärna att du ska ha fyllt 13 år.

Kontakta oss

Som tidningsförsäljare kommer du att bli tilldelad en egen säljledare som hjälper dig med allt du behöver veta. Din säljledare finns tillgänglig på mail alla vardagar och under våra telefontider. Se hur du kontaktar oss här.

Så ansöker du

Är du intresserad av ett jobb som ungdomsförsäljare, antingen som extrajobb vid sidan av skolan eller till sommaren 2018? Då behöver du bara fylla i ett intresseformulär och sedan återkommer vi. Klicka på ”Börja sälja” här.

 • Anmäl ditt intresse för att börja sälja tidningar  Om dina personuppgifter

  Vi behandlar endast dina personuppgifter som du lämnar i formuläret ovan för att kunna skicka ut erbjudande om säljavtal till dig.
  Om du inte skriver på ett säljavtal med oss raderar vi dina uppgifter inom 3 månader.
  När ett avtal upprättats behandlar vi dina personuppgifter för att uppfylla det avtal som upprättats.
  Kontakta expsaljare@expressen.se om du har ytterligare frågor om dina personuppgifter.