Sommarjobb för ungdomar 2022

Är du intresserad av ett bra extrajobb för ungdomar? 
Då kan du anmäla ditt intresse som tidningsförsäljare för Expressen/GT/Kvällsposten till sommaren 2022?

Hos Expressen kan du sälja tidningarna Expressen, GT eller Kvällsposten i det område där du bor, antingen som extrajobb under terminerna eller under sommaren som sommarjobb. Vid sidan av tidningarna säljer du också magasinen Leva & Bo (lördagar) och Söndag (söndagar). 
Tidningsmarknaden är fortfarande stor och det är många som uppskattar att få köpa tidningar & magasin direkt vid dörren!

Tjäna egna pengar
Att sälja tidningar är ett jättebra jobb för dig som vill tjäna egna pengar. Du får provision på de tidningar och magasin du säljer och behöver inte betala något för det du inte säljer. Den lön du får beror därför på hur många tidningar du säljer. Eventuell dricks från kunderna får du självklart behålla själv.

Jobberfarenhet till ditt CV
Flera tusen ungdomar har börjat sina karriärer som ungdomsförsäljare hos Expressen/GT/Kvällsposten. Det är en bra arbetslivserfarenhet att ha med på sitt CV då det bland annat innebär eget ansvar, kundkontakt samt försäljning. Många hör av sig till oss för att få arbetsintyg inför framtida jobb, vilket vi gärna ställer upp med.

Vart finns vi?
Marknaden är uppdelad i olika säljdistrikt och så länge det finns en butik/bensinmack nära dig dit vi kan leverera tidningar, så finns det möjlighet att göra en intresseanmälan som ungdomsförsäljare. Om man vill sälja på olika distrikt under terminerna och sommaren så går det bra, så länge distrikten är lediga.
GT säljs i Västra Sverige och är störst i Göteborg, Halland, Bohuslän och Västra Götaland. Kvällsposten säljs i södra delarna av Sverige såsom, Skåne, Blekinge och delar av Småland. Expressen säljs över hela Sverige men är störst i de centrala och norra delarna, exempelvis, Linköping, Umeå. Eskilstuna, Skellefteå och Motala. 

Så funkar det
Tidningsförsäljningen pågår under helger och du får välja om du vill sälja under både lördagar & söndagar eller bara en av dagarna. Under sommarlovet kan du få möjlighet att sälja under flera dagar. För att kunna sälja tidningar vill vi gärna att du ska ha fyllt 12 år.

Kontakta oss
Som tidningsförsäljare kommer du att bli tilldelad en egen säljledare som hjälper dig med allt du behöver veta. Din säljledare finns tillgänglig på mail alla vardagar och under våra telefontider. Se hur du kontaktar oss här.

Så ansöker du
Är du intresserad av ett jobb som ungdomsförsäljare, antingen som extrajobb vid sidan av skolan eller till sommaren 2020? Då behöver du bara fylla i ett intresseformulär och sedan återkommer vi. Klicka på "kom igång" här.

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16

Telefon:
031-7259242
031-7259243

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram