Beställ säljmaterial

Hjälpmedel till Swish

Varför ska jag använda Swish?

Swish är ett enkelt sätt att ge kunder som inte har kontanter hemma, möjlighet att ändå köpa en tidning. Det blir även mindre kontanthantering för dig som säljare då pengarna kommer direkt in på ditt eller en förälders konto.

Det är lätt för kunden att ge lite extra dricks till dig, även vid jämna summor. Fler och fler använder sig av Swish och anser det som ett säkert sätt att betala på, den enda uppgiften du behöver dela ut är ditt telefonnummer. Kunden får alltså inte veta ditt kontonummer eller annan personlig information.

Hur skaffar jag Swish?

För att komma igång med Swish måste du först installera Mobilt Bank-ID på din telefon.
Beroende på vilken bank du har, ser installationen lite olika ut. Alla kan skaffa Swish och då det är kopplat till din Bank-ID, är det en väldigt säker betalningsmetod.

När kunden har betalat via Swish, får både säljare och köpare, ett kvitto på att betalningen är gjord, till telefonerna.

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16

Telefon:
031-7259242
031-7259243

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram