1 februari, 2021

Information angående coronaviruset och försäljning av tidningar till säljare och till kunder.

Med tanke på dagens läge och den fortsatta situationen av Coronaviruset,
så vill vi informera hur vi säkerställer tryggheten för er säljare samt era kunder.

Vi uppmanar er att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer enligt nedan:

 • Tänk på att tvätta händerna ofta
  Tvätta alltid händerna när du kommer hem och har varit ute, före måltid, vid mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett bra alternativ att ha med sig om man är på språng
 • Hosta och nys i armvecket
 • Undvik att röra ögon, näsa och mun
 • Stanna hemma när du är sjuk
  Skulle du bli sjuk eller känner av minsta förkylningssymptom,
  stanna hemma och mejla sen oss och förklara läget
 • Ta betalt via Swish
  För att minska kroppslig kontakt är det bra om man kan ta betalt via Swish i högsta möjlig mån.

Om ni vill och har möjlighet kan ni också välja att komma överens med era kunder om att ta emot förhandsbetalning, för att sedan lämna tidningarna utanför dörren/ i brevlådan.

Med tanke på rådande situation vill vi även rekommendera att knacka på några extra hus under säljrundan. Kanske är det några som ångrat sig och nu vill bli din kund, eller någon äldre som inte vill gå till affären och hade blivit jätteglad att få tidningen såld vid dörren.

Nedan kan ni ladda ned ett brev till era kunder som ni själva får välja om ni vill skriva ut och lägga i brevlådor runt om i ert distrikt.
Detta brevet informerar hur vi jobbar för trygg försäljning av tidningar, samt belyser kunder att ni finns som säljare i deras område (tänk på att fylla i raderna vilka dagar ni säljer och vilken huvudtidning ni säljer).

https://270m6j17s1ko2ckzha15iog7-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2020/03/Brev-till-kunder-fo%CC%88r-ra%CC%8Adande-situation.pdf

Ta hand om Er och lycka till i helgen!

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16
Telefon:
031-7259241 
031-7259242
031-7259243

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram