18 juni, 2020

Information om sommarkampanj som startar i butik

Från och med måndagen 22 juni till och med fredagen 31 juli har Expressen/GT/Kvällsposten en sommarkampanj i butiker runt om i Sverige.

Ifall kunder frågar kan det vara bra att ni vet om att denna kampanj finns och vad den innebär.

Denna typ av kampanj hålls varje sommar och gäller endast tidningsköp i butik. Den här sommaren handlar den om att få ett bättre pris när man köper fler tidningar samtidigt, kampanjen gäller endast i butik. 

Tanken är att det blir ett tillfälle för läsare att prova några nya magasin som de kanske inte köpt tidigare. Varje magasin har därför en märkning på sig på sin framsida under hela perioden, som en upplysning om att kampanjen pågår och vilka tidningarna som ingår i kampanjen.

Rabatten är 10 kr vid köp av två valfria tidningar, respektive 20 kr vid köp av tre valfria tidningar. Rabatten gäller endast tillsammans med  kupong. Kuponger finns i huvudtidningarna och i magasinen, varje dag under hela sommaren. 

Kampanjen gäller enbart när man köper två eller tre tidningar samtidigt vid samma köp.

Kampanjen gäller alltså inte dörrförsäljning, och är ingenting som du som säljare behöver berätta om.

Däremot är det bra om du känner till den, ifall du får frågor.

Får du frågan, kan du berätta för din kund att de kan utnyttja erbjudandet i butik alla andra dagar men inte just på helgen när du kommer och säljer!

Vi önskar Er en superbra Midsommarhelg!

Stort lycka till med försäljningen!

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16
Telefon:
031-7259241 
031-7259242
031-7259243

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram