Våra säljare för Expressen, GT och Kvällsposten

Utmana dig själv. Tjäna egna pengar. Ta eget ansvar. 

För dig som redan är säljare

Nedan följer information och säljhjälpmedel för dig som redan är säljare hos oss på Expressen, GT och Kvällsposten. 

Nyheter

På hemsidan publicerar vi alltid viktig information först. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad, så att du inte går miste om viktig information. På hemsidan informerar vi om bland annat prisändringar, tävlingar och storhelger. Vi rekommenderar att du läser våra nyheter minst en gång i veckan (innan din försäljningshelg) så att du inte missar något viktigt inför helgen. 
SENASTE NYTT

Rapportera dina returer efter varje säljrunda

Efter varje försäljningsrunda är det jätteviktigt att du rapporterar in din försäljning så att din faktura blir korrekt (du betalar inte för osålda tidningar). Rapporterar gör du antingen här på hemsidan eller via Säljappen som du kan ladda ner via Appstore eller Googleplay. I Säljappen kan du även markera dina kunder vilket underlättar för din kommande säljrunda. 
RAPPORTERA

Värva en kompis

Har du kanske en kompis, granne, syskon eller kusin som också vill börja sälja tidningar? Då kan du värva genom att klicka på knappen nedan. När din kompis har startat och betalat sin första faktura, belönas du med två stycken biobiljetter. 
VÄRVA KOMPIS

Bonustrappa

Som säljare hos oss får du bonus beroende på hur länge du arbetar som säljare.

BRONS
1 MÅNAD

När du arbetat som säljare hos oss i 1 månad belönas du med en svart ryggsäck med smarta fack som passar utmärkt till din försäljningsrunda. Denna levereras tillsammans med dina tidningar. 

SILVER
2 MÅNADER

När du arbetat som säljare i 2 månader får du din första premie. Du får två stycken presentkort. Din säljledare kontaktar dig när det är dags och frågar vad du önskar.

GULD
6 MÅNADER

När du arbetat som säljare i 6 månader får du ett "dags för bonus-mejl" av oss. Vi ber dig då svara på mejlet med säljarnummer och önskad storlek, så postar vi en hoodtröja till dig.

Det är enkelt och du kan sköta allt från vår app!

Försäljning från norr till söder 

Tidningsförsäljningen sträcker sig över hela landet. Beroende på var du bor, så varierar det om du blir erbjuden att sälja Expressen, GT eller Kvällsposten.

Snabbt och lätt att anmäla sig

Det går lätt och snabbt att anmäla ditt intresse. Klicka på knappen "Kom igång" och fyll i dina uppgifter. Vi behandlar sedan din ansökan, ser om det finns ett ledigt distrikt och återkommer därefter till dig inom två veckor.

Mer än försäljning

Som säljare på Expressen/GT/ Kvällsposten har du även chansen att vara med och tävla om fina priser. Du får också bonus-premier baserat på hur länge du sålt tidningar hos oss. 

Markera dina kunder

I Säljappen kan du markera dina kunder, så att det blir lättare att komma ihåg vilka hushåll som köpte av dig föregående säljrunda. Du kan också markera vilken typ av tidning kunden brukar köpa av dig.

Rapportera din försäljning

Appen hjälper dig att hålla koll på din försäljning. Efter varje säljrunda rapporterar du dina osålda tidningar direkt i Säljappen.

Ungdomar mellan 12-16 år

För att bli säljare hos oss ser vi att du är mellan 12-16 år. Försäljningen sker på helger, samt röda dagar. Om det finns ett ledigt distrikt kan du själv välja om du vill sälja en/ två helger under helgen.

Följ oss på sociala medier

På Instagram och Facebook publicerar vi alltid nyheter först. Du kan även där vara med och påverka genom enkäter och omröstningar med mera- In och följ oss!

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16

Telefon:
031-7259242
031-7259243

starclock-orefreshmap-markerexclamation-circlechildsuninboxrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram