31 december, 2020

Får du tillräckligt med tidningar?

Hur går din försäljning? Får du tillräckligt med huvudtidningar och magasin?

Med tanke på rådande situation är det många som föredrar att köpa tidningen vid dörren istället för att gå till affären.

Kanske vill du till helgen testa att sälja på ett större område för att hitta nya kunder?
I Säljappen kan du enkelt se om det finns lediga distrikt runt ditt eget. Om du inte vill ha ett helt distrikt går det också bra att komplettera med en till gata eller ett bostadsområde.

VIKTIGT! Om du önskar att lägga till en gata/distrikt/område - Mejla din säljledare, så får du hjälp direkt att justera!

Passa på och testa att knacka på några extra dörrar kommande helg, för kanske är det någon som nu hellre vill köpa tidningen vid dörren och vill bli din kund!

Kom ihåg! det går jättebra att justera din upplaga, om du känner att du inte får tillräckligt med tidningar. Mejla oss, så hjälper vi dig snabbt!

Fortsätt kämpa på, ni är grymma!

Tvätta händerna och ta hand om varandra.

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16
Telefon:
031-7259241 
031-7259242
031-7259243

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram