fr o m. 17/11

Från och med 171111 kommer rutinerna under helgjouren att förändras.

Förändringen innebär att ingen helgpersonal kommer finnas tillgänglig att svara i telefon under helgerna. Istället utökas telefontiderna under vardagarna, så att ni kan nå er säljledare både på tisdagar och onsdagar. Ni är även alltid välkomna att maila oss, där vi är snabba med att svara på era frågor.

Så här får ni istället information om förseningar av leveranser under helgerna:
# Genom att ringa den automatiska telefonsvararen får ni information om eventuell leveransförsening på försäljningsdagen, precis som tidigare. Aktuellt meddelande ska finnas intalat senast kl. 07:30.

# Vid förseningar (från tryckeri/packsal) av leveranser kommer vår distributionspersonal att skicka ut information om detta via sms. Det är därför viktigt att vi har ett korrekt mobilnummer som vi kan nå er på. Observera att sms endast skickas ut om det är någon försening. Om en enskild chaufför får problem på sin runda har vi tyvärr svårt att kunna förmedla det.

Så här når ni era säljledare under vardagarna:

Mail: På vardagar under kontorstid. Ni kan alltid förvänta er svar samma eller nästkommande vardag.

Telefon: tisdagar kl. 14-16 (fr.o.m. vecka 46) och onsdagar kl. 14-17.

(Gå in på fliken ”Kontakt” för att se kontaktuppgifter till din säljledare.)

Vi vill också påminna om att det är mycket viktigt att ni alltid plockar upp buntband eller liknande skräp efter er, banden utgör en säkerhetsrisk när de ligger på marken och kan orsaka stor skada.

Fortsätt gärna hålla koll på hemsidan också (som snart kommer få nytt utseende) för relevant information: www.saljtidningar.se

Fortsatt lycka till!

 • Anmäl ditt intresse för att börja sälja tidningar  Om dina personuppgifter

  Vi behandlar endast dina personuppgifter som du lämnar i formuläret ovan för att kunna skicka ut erbjudande om säljavtal till dig.
  Om du inte skriver på ett säljavtal med oss raderar vi dina uppgifter inom 3 månader.
  När ett avtal upprättats behandlar vi dina personuppgifter för att uppfylla det avtal som upprättats.
  Kontakta expsaljare@expressen.se om du har ytterligare frågor om dina personuppgifter.