4 januari, 2021

1-års säljare

Varje månad uppmärksammar vi de säljare som har jobbat som Tidningsförsäljare ett helt år och vill dela med sig av tips och erfarenheter här på hemsidan.

Alla som sålt hos oss ett år får också en bonus i form av en jacka.

Vi är så imponerade av Er alla och hoppas att ni tycker det är en rolig grej att bli uppmärksammade på hemsidan!

Malte Ljungkull, 13 år

Malte är en av våra säljare i Kungsbacka. Han har nu jobbat
som säljare hos oss på Tidningsförsäljningen i drygt ett år. Malte är en engagerad säljare som bryr sig om sin försäljning. Han är flitig och rapporterar alltid i tid, väldigt bra!
Vi har frågat Malte hur han tycker att det är att vara säljare, nedan kan ni läsa lite mer om Malte!

Malte började sälja tidningar då hans syster tidigare sålt GT och han tyckte det verkade som ett lönsamt jobb.

Malte tyckte att det svåraste när han började som Tidningsförsäljare var att komma upp tidigt och i alla väder, men det vänjer man sig vid snabbt!

Det bästa och roligaste med att vara Tidningsförsäljare tycker Malte är att skapa relationer med sina kunder, träffa dem och vara social. Han tycker också att man tjänar bra med pengar som man kan använda till något annat roligt sen, väldigt kul!

Maltes bästa tips till andra och nya säljare är att alltid vara trevlig, "man kan alltid fråga hur kunden mår till exempel". Sen tycker han det är viktigt att inte börja sälja för sent på förmiddagen!

Malte skulle rekommendera jobbet som säljare och ger Tidningsförsäljningen 5/5 i betyg!


Lukas Lindgren, 17 år

Lukas är en av våra säljare i Tanumshede. Han började som säljare redan 2016 och sålde till och med våren 2019, gjorde då en kort paus men började igen hösten 2019 och har nu sålt ett helt år till, heja Lukas! Lukas är en duktig säljare som kämpar på med sin försäljning. Han är engagerad, flitig och rapporterar alltid i tid.
Vi har frågat Lukas hur han tycker att det är att vara säljare, nedan kan ni läsa lite mer om Lukas.

Lukas hittade Tidningsförsäljningen då hans mamma tipsade om att man kunde sälja tidningar. Han anmälde sig då via vår hemsida och fick ett erbjudande hem av en av våra säljledare.

Lukas tycker att försäljningen gick bra redan från början och upplevde inte att det var så svårt att sälja.

Lukas är nöjd med att vara säljare, han tycker att jobbet är väldigt bra och hans bästa tips till andra eller nya säljare är att alltid vara glad- för det kommer man långt med!

Lukas skulle rekommendera jobbet som säljare och ger därför Tidningsförsäljningen 5/5!

Herman Klacker, 14 år

Herman är en av våra säljare i Onsala. I oktober firade han 1 år hos oss på Tidningsförsäljningen. Herman är en duktig och engagerad säljare, som alltid rapporterar i tid och sköter arbetet toppen!
Vi har frågat Herman hur han tycker det är att vara säljare hos oss, nedan kan ni läsa lite mer om Herman:

Herman hittade oss då han fick ett brev hemskickat med information om hur man anmälde sig till att bli säljare.

I början tyckte han det var svårast att hitta köpare, då han inte hade sina fasta kunder från start.

Herman tycker att det roligaste med att vara Tidningsförsäljare är att träffa nya människor och samtidigt få tjäna enkla pengar.

Herman skulle rekommendera andra att bli säljare och ger Tidningsförsäljningen 4/5 i betyg!

Benjamin Billgren, 14 år

Benjamin är en av våra duktiga säljare i Svedala. I oktober firade han 1 år hos oss på Tidningsförsäljningen, så kul! Benjamin är en flitig och engagerad säljare som sköter sin försäljning superbra!

Vi har frågat Benjamin hur han tycker att det är att vara säljare för Kvällsposten, nedan kan ni läsa mer om Benjamin:

Benjamin hittade Tidningsförsäljningen då hans kompis också var säljare hos oss. Genom sin kompis fick han sen vår mejladress och ansökte om jobbet som säljare. Det är vi väldigt glada för!

I början tyckte Benjamin att det svåraste var att hitta kunder, innan han hittade sin kundkrets blev det därför mycket omvägar med cykeln innan han hann runt till alla.

Det roligaste med att vara Tidningsförsäljare tycker Benjamin är att han nu har en stabil kundkrets som han varje helg säljer till. Nu behöver han därför inte längre cykla så långt!

Benjamin skulle rekommendera andra att bli säljare och ger Tidningsförsäljningen 4/5 i betyg.

Noah Brännström, 14 år

Noah är en av våra duktiga säljare i Vårgårda.
I oktober firade Noah 1 år hos oss på Tidningsförsäljningen, vilket vi är så glada för. Noah är en lojal och flitig säljare som sköter sin försäljning galant!

Vi har frågat Noah hur han tycker det är att vara Tidningsförsäljare för GT, nedan kan ni läsa mer om Noah:

Noah hittade Tidningsförsäljningen genom sin kompis som tidigare varit säljare hos oss. Det slutade faktiskt så att Noah tog över sin kompis distrikt.

Noah tycker att det svåraste med att vara säljare är att gå upp tidigt, kanske är det många som kan känna igen sig innan man vänjer sig!

Noah tycker att det roligaste är att man får tjäna sina egna pengar och ta eget ansvar.

Noahs bästa tips till andra säljare är att man alltid ska vara trevlig och artig mot sina kunder, och vi håller med det är det viktigaste av allt!

Noah skulle rekommendera andra att bli säljare och ger Tidningsförsäljningen 4/5 i betyg!

Sälj tidningar och tjäna dina egna pengar!

Kvällstidningen Expressen AB består av titlarna Expressen, GT och Kvällsposten. Vi har jobbat med tidningsförsäljning i över 100 år. Varje lördag och söndag har vi hundratals ungdomar runt om i Sverige som går ut för att sälja tidningar direkt till sina kunder. Kanske vill du sälja du med? 
KOM IGÅNG!

Kvällstidningen Expressen AB
Kungstorget 2, 40126 Göteborg.

expsaljare@expressen.se
Telefontid tisdagar: 14-16
Telefon:
031-7259241 
031-7259242
031-7259243

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram